Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım

İSTEK YAP  ChatRadyo Chat    Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
FERDİBABA.COM ÖZEL KONSER VİDEOLARI
 Ferdibaba.com - Ferdi Tayfur Resmi Fan Sitesi : FERDİBABA.COM RESMİ SİTE ÖZEL BÖLÜMÜ : FERDİBABA.COM ÖZEL KONSER VİDEOLARI  
Mesaj icon Konu: HYÇBYR YERDE YOK!!!! KONSERDEN ÇOK ÖZEL!! Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   15 Sonraki >>
Yazar Mesaj
Selçuk TUNÇER Üye Menüsü
Admin
Admin
Simge

Doğum Tarihi : 25/Ekim/1985
Burç:
Akrep
Gönderilenler: 4067
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 8717
%100
Alıntı Selçuk TUNÇER Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/Temmuz/2008 Saat 19:06

Orjinalini yazan: suleymantas

Orjinalini yazan: Selçuk TUNÇER

mükemmel Ferdi Baba yine co?urdu ortaly?y, Selçuk sizde medyayy alt üst ettiniz helal olsu ;)

bu görüntüler hiç bir yerde yok fark burada

bizi boyle samimi al?tyrdynyz Ferdi Babaya devamyny bekleriz
iki günü e?it olan ziyandadyr :)) daha fazlasyny bekliyoruz

valla süleyman dy?ardan göründü?ü gibi kolay de?il bazy ?eyler,çok sykyntysy ve derdi var gerginli?i var,ama dedim ya gücümün yetti?i kadar elimden geleni vermeye çaly?aca?ym,burada sizlere sundu?um ?eyler herkese nasip olacak payla?ymlar de?il,gelece?e bakmaktansa ?u an bu özelli?in tadyny çykaryn derim. te?ekkür ediyorum...

her?ey için te?ekkürler gerçekten çok büyük emegin var helal olsun
bu özel konular için çok te?ekkür etmeyi sebest yapsan da ?öyle bol bol te?ekkür etsek sevincimizi ancak oyle ifade edebiliriz gerçekten harikasynyz. aklymyzyn ucundan bile geçmeyecek olan olaylar burada oldu hepsi için ayry ayry te?ekkür. sa?olun varolun her?ey için

bu güzellikleri ya?atmak bu siteye nasip oldu,bende bunda ba?rol oynady?ym için acizane gurur duyuyorum... 

IP
tesekkür edenler: kongurtay,
serap95 Üye Menüsü
Forum Görevlisi
Forum Görevlisi
Simge
DJ SERAP95

Doğum Tarihi : 15/Temmuz/1966
Burç:
Yengeç
Gönderilenler: 5270
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 2622
%100
Alıntı serap95 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/Temmuz/2008 Saat 19:19

mükemmel Ferdi Baba yine co?urdu ortaly?y, Selçuk sizde medyayy alt üst ettiniz helal olsu ;)

bu görüntüler hiç bir yerde yok fark burada

bizi boyle samimi al?tyrdynyz Ferdi Babaya devamyny bekleriz
iki günü e?it olan ziyandadyr :)) daha fazlasyny bekliyoruz

valla süleyman dy?ardan göründü?ü gibi kolay de?il bazy ?eyler,çok sykyntysy ve derdi var gerginli?i var,ama dedim ya gücümün yetti?i kadar elimden geleni vermeye çaly?aca?ym,burada sizlere sundu?um ?eyler herkese nasip olacak payla?ymlar de?il,gelece?e bakmaktansa ?u an bu özelli?in tadyny çykaryn derim. te?ekkür ediyorum...

her?ey için te?ekkürler gerçekten çok büyük emegin var helal olsun
bu özel konular için çok te?ekkür etmeyi sebest yapsan da ?öyle bol bol te?ekkür etsek sevincimizi ancak oyle ifade edebiliriz gerçekten harikasynyz. aklymyzyn ucundan bile geçmeyecek olan olaylar burada oldu hepsi için ayry ayry te?ekkür. sa?olun varolun her?ey için

bu güzellikleri ya?atmak bu siteye nasip oldu,bende bunda ba?rol oynady?ym için acizane gurur duyuyorum... 

gurur duymak en do?al hakkyn bizde seninle gurur duyuyoruz bizlere böylesine özel duygular ya?atty?yn için

IP
Gönül Yorgunu Üye Menüsü
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Simge
***DJ ZüLKüF***

Doğum Tarihi : 02/Ekim/1987
Burç:
Terazi
Gönderilenler: 5175
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 3637
%100
Alıntı Gönül Yorgunu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/Temmuz/2008 Saat 19:32

Eline eme?ine sa?lyk abi, burak karde?iminde eli kolu a?rymasyn gerçekten büyük bir emek halal olsun

IP
Burak BIÇAKÇI Üye Menüsü
Forum Görevlisi
Forum Görevlisi
Simge
KRAL FERDİ TAYFUR

Doğum Tarihi : 10/Ocak/1989
Burç:
Oğlak
Gönderilenler: 3446
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 4486
%100
Alıntı Burak BIÇAKÇI Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07/Temmuz/2008 Saat 20:03

Orjinalini yazan: mtayfur83

Off ya harika bu görüntüler Selçuk karde?im bunca emek ve özverili çaly?malaryny ayakta alky?lyyorumBravo%20Alky? Ferdi Babam yine herzamanki gibi Benim gibi Sevenler ile yykmy? ortaly?y. Ah ke?ke orada olabilseydim ama nasip i?te in?allah birgün hep beraber Ferdi Tayfur u canly dinlemek ümidiyle!!!
mustafa abime katylyyorum,çünkü benimde yazacaklarym hemen hemen böyleydi ba?kada bir?ey gelmiyor aklyma yazayym :),yani selçuk abi çok büyük emekler harcyyorsun gerçekten,hepsi birbirinden güzel videolar,hele 1.video yakty beni yakty beni yakty beni vallah,neyse sa?ol varol her?ey için abi...

IP
tesekkür edenler: mtayfur83,
beyköylücumali Üye Menüsü
FerdiBabaFM Dj'i
FerdiBabaFM Dj'i
Simge

Doğum Tarihi : 13/Mayis/1983
Burç:
Boğa
Gönderilenler: 469
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 965
%53
Alıntı beyköylücumali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/Temmuz/2008 Saat 00:05

çekimler harika ben tekrar ba?tan seyrettim insan doyamyyor ama söylemeden geçemicem burak ferdi tayfur sahneyi turlarken daha yary yolda kesildi ko?amady  ferdi tayfur sahneye vardy burak halla elinde kamareko?uyoduZuhaha

i?te FERDY TAYFUR'UN performansy turu ko?a ko?a atty ve gelir gelmez de hemen canly canly ?arky okudu ve ?unuda belirteyim ferdi tayfur hiç bir konserinde diyer sanatçylar gibi pleybec yapmaz canly canly yürekten söyler ses ayny ses kalite ayny kalite yürek ayny yürek helal olsun ferdi tayfur ALLAH SANA UZUN ÖMÜRLER VERSYN

Neyleyim SEN YOKSAN E?ER
IP
ferdiçigenç Üye Menüsü
VIP Ferdi Babacy
VIP Ferdi Babacy
Simge

Doğum Tarihi : 16/Temmuz/1982
Burç:
Yengeç
Gönderilenler: 503
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 386
%20
Alıntı ferdiçigenç Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/Temmuz/2008 Saat 11:18

bizlere bu heycany ya?atan ve biz ferdiçiler için ferdi baba nyn muhte?em konserini bizlere izleme keyfi ya?atan  ba?ta selçuk tunçer e çok te?ekkür ederim bunlar çok özel görüntüler sizleri kutluyorum ferdi baba yine kyryp geçirmi? ortaly?y a?zyna yüre?ine sa?lyk ferdi babaBravo%20Alky?Bravo%20Alky?

Bilirmisin Sen Beklemenin Ne Demek Oldu?unu Bilirmisin Sen A?ky Tanyrmysyn Hasreti Uzar Geceler Bitmez Geceler Bitmez Geceler Bitmez Bitmez
IP
_Ferdici_01 Üye Menüsü
Yeni Ferdi Babacy
Yeni Ferdi Babacy
Simge

Doğum Tarihi : 29/Aralik/1976
Burç:
Oğlak
Gönderilenler: 43
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 28
%1
Alıntı _Ferdici_01 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/Temmuz/2008 Saat 12:53

Selcuk ve Burak helal size paylasim icin tskler

FERDICI OLUNMAZ DOGULUR
IP
BuR@K Üye Menüsü
Ferdi Babacy
Ferdi Babacy
Simge
--Dj BuR@K--

Doğum Tarihi : 24/Kasim/1986
Burç:
Yay
Gönderilenler: 234
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 101
%5
Alıntı BuR@K Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/Temmuz/2008 Saat 14:16

Valla arkada?lar sizde orda olun sizi de görelim nasyl çekiyordunuz.Bu görüntülerin tadyny çykarmak gerek diye dü?ünüyorum.Bu kadar kasmaya gerek yok.

Ayryca ilk defa Ferdi Tayfur'a bu kadar yakyn oldu?umdan gayet normal bu acemilikler diye dü?ünüyorum.Neyse iyi seyirler...

"Arkada?lyk Syhhat gibidir De?eri Elden Gidince Anla?ylyr "
IP
Selçuk TUNÇER Üye Menüsü
Admin
Admin
Simge

Doğum Tarihi : 25/Ekim/1985
Burç:
Akrep
Gönderilenler: 4067
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 8717
%100
Alıntı Selçuk TUNÇER Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/Temmuz/2008 Saat 14:27

Orjinalini yazan: BuR@K

Valla arkada?lar sizde orda olun sizi de görelim nasyl çekiyordunuz.Bu görüntülerin tadyny çykarmak gerek diye dü?ünüyorum.Bu kadar kasmaya gerek yok.

Ayryca ilk defa Ferdi Tayfur'a bu kadar yakyn oldu?umdan gayet normal bu acemilikler diye dü?ünüyorum.Neyse iyi seyirler...

:))) tabi hele ordan biri ?i?e atynca hangi pi... atty diyorsun ya o da heyecandan olsa gerek:) neyse burak sana hak veriorum ilk kez böle bi atmosfer ya?yosun gerçekten mükemmeldi konser

IP
BuR@K Üye Menüsü
Ferdi Babacy
Ferdi Babacy
Simge
--Dj BuR@K--

Doğum Tarihi : 24/Kasim/1986
Burç:
Yay
Gönderilenler: 234
Aktiflik
Seviye
Deneyim

Tesekkür: 101
%5
Alıntı BuR@K Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08/Temmuz/2008 Saat 14:36

Orjinalini yazan: baran39

Orjinalini yazan: baran39

Eme?i geçen herkese ?ükranlarymy,te?ekkürlerimi iletiyorum.Orda bulunup Ferdi Tayfur görüntülerinin farkly yönlerden çekilip bizlere sunan Burak ve Selçuk'a sonsuz te?ekkürler.

Yalnyz videolary izlerken kameraman Burak'yn çekiminde kendisinin ba?yrmalary ?arkylara e?lik etmesi,konu?masy kimbilir belkide havaya girdi oda tutamady kendini.Fakat resmi fan site için özel çekim yapylyyorsa ho? olmamy?.Dahasyda video çekim geçi?leri çok hyzly yaww daha a?yr dönü?ler yapsaydyn ke?ke.Ama olsun bidahikine artyk.

Yineliyorum son olarakta kesinlikle ele?tiri de?ildir benimkisi.Hani bu ?ekilde olsaydy dahada güzel olurdu diyorum.Sakyn yanly? anlama Burak karde?im.

Her?ey için 1 dk lyk görüntüsü bile olsa Kralyn yinede sevindiricidir bizler için.

Artyk her?ey oluyor son olarak Ferdi Tayfur'la komple bir araya gelsek yemek falan.

katylyyorum baran bende görüntüleri izledi?imde evde biraz sinirlendim,fakat burak ilk kez ferdi tayfur'a bu kadar yakynla?ty ve oradaki atmosferi ilk kez tatty,heyecanyna yenik dü?tü normal böyle ?eyler ama tabiki söyledi?ine hak veriyorum.

evet bende o ?ekilde dü?ündüm zaten.Olsun birdahi konserlerinde daha farkly olabilir bu sorun de?il zaten.Ben kesinliklede ele?tiri yapmyyorum bu anlamda daha güzelin nasyl olaca?yny tarty?abiliriz her anlamda medeni insalar gibi.Ykinizede sonsuz te?ekkürler.

Öncelikle tabiki resmi site için çekim yapyyorsan bazy ?eylere dikkat ediceksin fakat biz burada profosyonel bir ?ey yapmyyoruz.Ben elimde kamera 1 saat sabit durmaya çaly?tym zaten ba?langyçta çekeyim derken geri geri giderken aya?ymy demire çarptym onun syzysy ile u?ra?yyordum bi yandan.Ele?tirece?iniz tek bi nokta olabilir o da ?arkylara e?lik etme konusunda olabilir fakat sizde orda olun sizi de görelim :) Di?er bir husus hyzly geçim konusunda ise tripot umuz olmady?y için bi anlyk dönmeniz gerekiyordu o yüzden öyle bir durum söz konusu olmu?.Her?eye ra?men sizlere çekmeye çaly?tyk..

"Arkada?lyk Syhhat gibidir De?eri Elden Gidince Anla?ylyr "
IP
tesekkür edenler: beyköylücumali, kongurtay,
<< Önceki Sayfa   15 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma